Mengapa Rainforest Herbs Tongkat Ali adalah pilihan unggul untuk kesihatan lelaki?

Akar tongkat ali kapsulDi Rainforest Herbs kami memahami bahawa lelaki mempunyai kepelbezaan keperluan pada peringkat yang berbeza dalam hidup dan kesihatan fizikal mereka. Oleh sebab yang demikian,kami telah mengembangkan satu rangkaian produk Tongkat Ali yang lengkap, setiap satu mempunyai perumusan khas yang tersendiri dan petunjuk terapeutik. Hanya Tongkat Ali yang berkualiti tinggi dipilih oleh Pakar Herba kami dan ini hanya digunakan di dalam potensi tertinggi proses pengekstrakan kami TONEX Tongkat Ali. Sejak 1994, kami telah membuat pelbagai rumusan dan mengilangkan produk-produk Tongkat Ali memberi kami lebih banyak pengalaman dalam Tongkat Ali berbanding dengan syarikat-syarikat lain di dunia.

Pokok Tongkat Ali di hutan hujan MalaysiaPokok Tongkat Ali JUGA DIKENALI sebagai gingseng Malaysia, Tongkat Ali (Eurycoma longifolia Jack) mempunyai satu reputasi purba sebagai afrodisiak herba. Namanya ‘Ali’ bermaksud kakitangan atau kayu dalam rujukan kepada kesannya ke atas kesihatan seksual lelaki. Kajian telah menunjukkan bahawa untuk meningkatkan testoteron, ketahanan dan meningkatkan toleransi stress. Kebanyakan kajian makmal ke atas haiwan telah mengesahkan bahawa pengunaan tradisional bukan satu plasebo. Setiap kajian mendedahkan peningkatan ketara dalam pelbagai aspek perilaku seks tikus selepas diberikan Tongkat Ali. Peringkat testosteron bebas juga meningkatkan dan berlaku juga peningkatan dalam pengeluaran sperma. Melalui kajian lanjut, ia didedahkan juga bahawa ia mempunyai kesan melegakan kegelisahan pada model haiwan.

3 produk untuk kesihatan lelaki yang berikut adalah hasil daripada kearifan tradisional selama berabad dari budaya asli di hutan hujan Asia Tenggara. Sila rujuk kepada Sains dan halaman FAQ untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang Tongkat Ali.

[column-group]
[column span=”3″]

E-P Tongkat Ali Capsules

Kapsul E-P akar Tongkat Ali
Dengan 12 pek setiap kotak

E-P Tongkat Ali adalah untuk lelaki 35+ tahun yang ingin meningkatkan kejantanan dan kesuburan secara alami dan bagi ahli sukan yang ingin meningkatkan kekuatan mental dan fizikal.

Rahsia kami adalah mengetahui bagaimana untuk memilh akar yang matang terbaik daripada lokasi yang terbaik.

Dos yang disyorkan: 2 kapsul pada waktu pagi dan waktu malam selepas makanan. 4 kapsul sehari.

Rainforest Herbs E-P Tongkat Ali is halal certified120 Kapsul sekotak

Diluluskan oleh Menteri Kesihatan Malaysia dan JAKIM.[/column]
[column][/column]
[/column-group]

[column-group]
[column span="3"]

Kapsul Ekstrak TONEX Tongkat Ali

Kapsul Ekstrak Tonex Tongkat AliSetiap kapsul mengandungi 300mg "water soluble" ekstrak Tongkat Ali.

TONEX disarankan untuk lelaki 45+ tahun ataupun mereka yang ingin meningkatkan testosteron dalam jangka masa yang singkat. Bergantung kepada umur dan tahap kesihatan, selalunya hasil dapat dirasakan dalam masa 2-3 hari.

Dos yang disyorkan: 2 kapsul pada waktu pagi selepas sarapan pagi. Ini boleh diikut oleh 1 kapsul pada waktu petang jika diperlukan.

Langkah berjaga-jaga: Tiada di dos yang disyorkan.

1 pek = 30 kapsul dalam

Diluluskan oleh Menteri Kesihatan Malaysia MAL05101729TC

English info on TONEX Tongkat Ali Capsules - click here[/column]
[column]


[/column]
[/column-group]

[column-group]
[column span="3"]

Kapsul Ekstrak Tongkat Ali Plus

Kapsul Ekstrak Tongkat Ali Plus Tongkat Ali Plus disarankan kepada lelaki 40+ tahun yang berkeinginan untuk meningkatkan tahap-tahap testosteron dan merangsang metabolisme. Tahun pertengahan peringkat separuh umur sering didatangi “gangguan metabolik” oleh penambahan tambahan berat, ketidakseimbangan gula dalam darah darah dan kemerosotan fungsi hormon yang memberi kesan kepada pelbagai aspek hidup.

Tongkat Ali Plus terdiri daripada gabungan berikut:

  • Tongkat Ali ekstrak / Eurycoma longifolia ekstrak (180mg)
  • Pegaga ekstrak / Centella asiatica ekstrak (80mg)
  • Kayu Manis Cina ekstrak / Glycerrhiza glabra ekstrak (80mg)
  • Pakawali ekstrak/ Tinospora cordifolia ekstrak (80mg)

Dos yang disyorkan: 1-2 kapsul dua kali sehari.

Didapati dalam 60 kapsul botol dan 30 kapsul box.

Didaftar dengan Menteri Kesihatan Malaysia MAL05072141TC[/column]
[column]


[/column]
[/column-group]

Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada halaman Tongkat Ali Soalan dan Jawapan