Biohealth minyak kelapa daraSetiap hirupan menjadikan anda lebih sihat, teh herba diperbuat daripada tanaman organik Malaysia dan Malaysian Highlands black tea diperkaya dengan antioksidan polyphenols. Campuran herba yang sihat untuk meningkatkan dan merevitalisasi kesihatan anda. Teh Biohealth menyediakan minuman yang enak dan lebih sihat untuk dinikmati sepanjang hari!

DIGUNAKAN SECARA TRADISI UNTUK MENGEKALKAN KESIHATAN BADAN

Senarai produk premium baru dan produk-produk tea herba yang telah dipertingkatkan mutunya :

Teh Campuran Kacip Fatimah with Pueraria mirifica

Biohealth Kacip Fatimah Pueraria mirifica TehKandungan: Kacip Fatima (Labisia pumila), Pueraria mirifica & Teh hitam

Digunakan secara tradisional untuk meningkatkan kesihatan hormon wanita, meningkatkan saiz dan ketegangan buah dada, vagina dan menguatkan sistem badan.

Mengandungi : 25 teabags

Teh Misai Kucing

Biohealth Misai Kucing Teh HerbaKandungan: Misai Kucing (Orthosiphon stamineus) daun & Teh hitam

Secara tradisionalnya, disarankan untuk mengambil 2-3 kali sehari untuk megurangkan sakit sendi dan arthritis, gout, tekanan darah tinggi, kencing manis, batu karang dan pengedaran darah. Nikmati rasanya yang hebat!

Mengandungi: 25 teabags

Teh Campuran Hempedu Bumi

Biohealth Hempedu Bumi Teh HerbaKandungan: Hempedu Bumi (Andrographis paniculata), Dukung Anak (Phyllanthus niruri), Kunyit (Curcuma longa) & Teh hitam

Digunakan secara tradisional untuk meningkatkan keimunan, sakit kerongkong, masalah-masalah hati, tekanan darah tinggi dan kencing manis.

Mengandungi: 25 teabags

Arahan-arahan: Masukkan satu ucang setiap cawan atau 2 ucang setiap teko. Biarkan selama 1-2 minit dan hidangkan. Tambah gula mengikut citarasa sendiri.

Biohealth Double Active Minyak Kelapa DaraDouble Aktif Minyak Kelapa Dara

Kandungan: Minyak Kelapa Dara dengan Ekstrak anggur kulit dan biji (standardized untuk resveratrol), 2 antioksidan semulajadi yang paling kuat!